Mug Kopi Travel Terisolasi Vakum Stainless Steel

Katrangan singkat:

produk bobot  365 (20 oz)
Ukuran produk  8.5*17*7cm
Tingkat vakum cangkir  97%
Paket  25pcssiji pak
Paket ukuran  48*48*20cm
Paket bobot 9 kg
Packing  tas PP kapisah + tas gelembung + individu kothak putih

Detail Produk

Tag produk

product

Detail Produk

Tuku tumbler stainless steel minangka ide sing apik, amarga sampeyan entuk akses menyang tumbler sing awet, dipercaya lan berkualitas tinggi sing bisa sampeyan nikmati saben dina.

Saben uwong sengit karo ombenan sing disiram.MASALAH dirampungake!Nyedhiyakake Botol Air Tumble Cup Stainless Steel anyar kanthi tutup Sedotan.

Botol baja tahan karat terisolasi vakum tembok dobel kita nyegah suhu njaba ora mengaruhi suhu ing jero minuman supaya minuman sampeyan tetep kaya sing disenengi - sedina muput.Sampeyan njupuk karo sampeyan nang endi wae lan nggunakake Printed Tumbler Cup kanggo kabeh ombenan sedina muput.

1) HADIAH kanggo akeh acara:

Pak Kanan lan Ibu Tansah Tengen Kaca Anggur lan Bir Kaca Set punika hadiah kaca anggur wedding lucu kanggo pasangan, hadiah marriage utawa bulan madu kanggo mantèn anyar, bojo utawa bojo.

2) Isolasi vakum ganda:

Gelas anggur 12oz iki digawe saka baja tahan karat 304 kelas dhuwur, BPA-FREE, supaya omben-omben sampeyan tetep panas sajrone telung jam utawa adhem sajrone sangang jam, cocog kanggo anggur, kopi, minuman, sampanye, koktail.

详情页1

 

3) MUG KOPI INSULASI:

Tumbler berdinding kaping pindho lan digawe saka baja tahan karat 18/8 bahan pangan berkualitas tinggi.Bisa njaga omben-omben sampeyan adhem nganti 12 jam utawa panas nganti 6 jam.

4) Unggul Powder Coated Rampung:

Cangkir kopi travel terisolasi kanthi bubuk dilapisi minangka bukti kringet, gampang dicekel lan luwih awet.Kita duwe 10 warna sing ora bakal luntur kanggo sampeyan milih miturut kepribadian lan pilihan.Ukuran pas karo paling cupholders mobil.

详情页3

Loro cara kanggo ngombe

Gampang ngombe nganggo tangan siji:

Cangkir kopi travel kalebu bukaan tutup sing ramah lingkungan sing nggawe ngombe kanthi tangan siji dadi gampang.Lan permukaan tutup uga duwe desain bolongan jerami, sing ngidini sampeyan ngombe langsung saka cangkir utawa nggunakake jerami.Dilengkapi karo tutup silikon ing awak, bisa mbantu sampeyan nyekeli kanthi nyaman.

详情页2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: