Ngatur Tumblers Panjenengan

Saka Lukisan Tangan nganti Produk Rampung,
Kustomisasi Bisnis Eksklusif Sampeyan

Kustomisasi Bentuk Botol

title

Kustomisasi Tutup Botol

Klompok Besin kita duwe dhukungan insinyur profesional lan tim Desain efisiensi dhuwur, kita fokus ing pabrik minuman lan produk ruangan luwih saka 3 taun.Perusahaan kita duwe pengalaman sing sugih ing pesenan ODM & OEM lan tim desain kreatif.

  • Bottle Lids (8)
  • Bottle Lids (6)
  • Bottle Lids (7)
  • Bottle Lids (5)
  • Bottle Lids (4)
  • Bottle Lids (1)
  • Bottle Lids (3)
  • Bottle Lids (2)

Ngatur Printing Panjenengan

  • Heat Transfer Heat Transfer

    Transfer panas

  • Laser Laser

    Laser

  • Silk Screen Silk Screen

    Layar Sutra

  • Electroplate Electroplate

    Electroplate

  • Embnoss Embnoss

    Embnos

Ngatur Printing Panjenengan

  • Sublimation

    Sublimasi

  • Water Transfer

    Transfer banyu

  • Rainbow Painting

    Lukisan Pelangi

  • Powder Coating

    Powder Coating

  • Sprake Painting

    Lukisan Sprake

Kustomisasi Packing Panjenengan

Yen sampeyan duwe ukuran khusus, mangga nyedhiyakake ukuran sampeyan dhewe.

Set kado

  • set (1)
  • set (2)
  • set (3)

Desain kothak werna

  • box (1)
  • box (2)
  • box (3)

TIPS:Sampeyan bisa bebas milih materi lan wangun kothak sing dikarepake,
lan sijine desain apik tenan ing kothak.