12oz Stainless Steel Lurus Sublimasi Sippy Cup Kanthi tutup.

Katrangan singkat:

bobot produk 315g
Ukuran produk 7.4*7.4*19cm
Tingkat vakum cangkir ≥97%
Paket 30 pcs 1 paket
Ukuran paket 48*48*36cm (30 pcs)
Paket bobot 8.8kg (loro tutup) / 8.2kg (tunggal tutup)
Packing tas PP kapisah + tas gelembung + kothak putih individu

Detail Produk

Tag produk

product

Detail Produk

3 Pilihan saka tutupkanggo sampeyan milih

· Ftutup lat·Sippy tutup · Dwi tutup

Besin USA Warehouse 12oz Stainless Steel Straight Sublimation Sippy Cup With lids.

1) Botol banyu anak-anak Stainless Steel:

Digawe saka 304 18/8 food grade stainless steel. Ora ana rasa metalik.

2) Tutup:

loro tutup nggunakake plastik BPA FREE kang rampung nontoxic.Eco loropaken kanggo bayi.

3) Bodi baja tahan karat tembok ganda:

Ombenan tetep panas nganti 6 jam lan adhem nganti 9 jam.(Panas ndhuwur 65°C / 149°F, adhem ngisor 8°C / 46°F).

4) Mulut cangkir bunder:

Struktur cangkir insulasi, tutuk cangkir bunder, nyaman kanggo ngombe.

5) Aman lan awet:

tumbler sublimation kita digawe saka 304 stainless steel, .luwih awet saka plastik biasa liyane;lan kita nambah basis silikon supaya ora ngusapake ing lumahing lunyu lan nyuda gangguan.

detail (1)
detail (2)
detail (3)

6) Tumbler Dilapisi Bubuk Warna:

Wis siap kanggo cetak sublimasi kanthi mesin penet panas tumbler utawa oven sublimasi, warna cetak metu padhang ora kabut.

(METODE OPERASI):

·Pilih gambar sing dipengini lan print metu, tape kertas pola menyang cangkir nganggo tape tahan panas

·nutupi film nyusut ing njaba cangkir, jotosan lengen bungkus shrink sing cedhak karo cangkir nganggo pistol panas

·lebokake ing oven, ngenteni kira-kira 338F Degree / 170 derajat Celsius lan 5 menit bisa rampung

·iku prasaja lan ngirit wektu lan energi.

7) Hadiah Sampurna:

12 OZ Sublimation White Blank Straight Sippy Cup, sampeyan bisa tuku cangkir tumblers iki kanggo tumbler Unik DIY kanggo bayi utawa bocah-bocah kanca

619dVgYHKXS._AC_SL1500_

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: